Terápiás csontleves, a gyógyító csodaszer + recept
Méregteleníts, hozd helyre az emésztőrendszered, turbózd fel a szervezeted kollagénnel!
Lássuk hogyan?!




Miért érdemes kipróbálni a terápiás csontlevest?
- segít az egészséges bélflóra kialakulásában
- gyulladáscsökkentő hatású
- kötőszövetekre, porcokra, ízületekre is pozitívan hat
- magas kollagéntartalma van - jót tesz a hajnak, a körömnek és a bőrnek
- támogatja a májat a méregtelenítésben
- számos ásványi anyagot tartalmaz: pl. kalcium, magnézium, foszfor, kálium
Hogyan fogyasszuk?
A levest kúraszerűen kell fogyasztani, tehát nem elég egyszer-kétszer enni belőle! Naponta pár dl-t érdemes fogyasztani a levesből több hónapon keresztül.
Kinek ajánlott?
- aki erősíteni szeretné az immunrendszerét
- aki rendszertelenül étkezett, és szeretné az emésztőrendszerét helyretenni
- akinek emésztőrendszeri problémái vannak
- szebb bőr, haj, köröm eléréséért.
Hogyan készül?
Eheted levesként, kocsonyaként vagy felhasználhatod alapléként levesekhez.
Mire lesz szükséged?
- időre: a leves 12-24 órán keresztül fog főzni lassú, kis lángon
- csontokra (velős csontok, csirkelábszár, porcos csontok)
Recept - Hozzávalók:
- 4 kg csont
- víz
- 3 ek. só
- 3 ek. almaecet
- 10 szem egész bors
- 5-6 babérlevél
- A csontokat egy nagy fazékba helyezzük, felöntjük vízzel, és felforraljuk tartalmát.
- ...leöntöm róla a vizet, átmossuk a csontokat , majd a tiszta fazékban újra vizet forralunk. (Félig töltöm.)
- Amikor felforrt, levesszük a hőfokot a legkisebb fokozatra, hozzáadjuk a sót, az almaecetet, a borsot, és a csontokat, és felöntjük még annyi vízzel, hogy tele legyen.
- Lefedve 24 órán át főzzük, és amikor kész, leszűrjük a levest, műanyag edényekbe öntjük, lefagyasztjuk, és ebből fogyasztunk majd a kúránkhoz.
recept forrása: lupuiiza
ahonnan rendelheted is: energiakonyha