Terápiás csontleves, a gyógyító csodaszer + recept

2021.03.10

Méregteleníts, hozd helyre az emésztőrendszered, turbózd fel a szervezeted kollagénnel!

Lássuk hogyan?!


Miért érdemes kipróbálni a terápiás csontlevest?

  • segít az egészséges bélflóra kialakulásában
  • gyulladáscsökkentő hatású
  • kötőszövetekre, porcokra, ízületekre is pozitívan hat
  • magas kollagéntartalma van - jót tesz a hajnak, a körömnek és a bőrnek
  • támogatja a májat a méregtelenítésben
  • számos ásványi anyagot tartalmaz: pl. kalcium, magnézium, foszfor, kálium

Hogyan fogyasszuk?

A levest kúraszerűen kell fogyasztani, tehát nem elég egyszer-kétszer enni belőle! Naponta pár dl-t érdemes fogyasztani a levesből több hónapon keresztül.


Kinek ajánlott?

- aki erősíteni szeretné az immunrendszerét

- aki rendszertelenül étkezett, és szeretné az emésztőrendszerét helyretenni

- akinek emésztőrendszeri problémái vannak

- szebb bőr, haj, köröm eléréséért.


Hogyan készül?

Az elkészítési idő elég hosszadalmas, ezért jobban megéri, ha egyből nagyobb adaggal készítünk, hiszen a kúra alatt sok fog fogyni belőle.

Eheted levesként, kocsonyaként vagy felhasználhatod alapléként levesekhez.

Mire lesz szükséged?

- időre: a leves 12-24 órán keresztül fog főzni lassú, kis lángon

- csontokra (velős csontok, csirkelábszár, porcos csontok)

Recept - Hozzávalók:

  • 4 kg csont
  • víz
  • 3 ek. só
  • 3 ek. almaecet
  • 10 szem egész bors
  • 5-6 babérlevél
  1. A csontokat egy nagy fazékba helyezzük, felöntjük vízzel, és felforraljuk tartalmát.
  2. ...leöntöm róla a vizet, átmossuk a csontokat , majd a tiszta fazékban újra vizet forralunk. (Félig töltöm.)
  3. Amikor felforrt, levesszük a hőfokot a legkisebb fokozatra, hozzáadjuk a sót, az almaecetet, a borsot, és a csontokat, és felöntjük még annyi vízzel, hogy tele legyen.
  4. Lefedve 24 órán át főzzük, és amikor kész, leszűrjük a levest, műanyag edényekbe öntjük, lefagyasztjuk, és ebből fogyasztunk majd a kúránkhoz.

recept forrása: lupuiiza

ahonnan rendelheted is: energiakonyha