A hengerelés, más néven izompólya-masszázs, amelynek lényege, hogy a testsúlyunk segítségével nyomást gyakorolunk az izmainkra, hogy visszaállítsuk azoknak normál működését, azok egészségesek és rugalmasak legyenek.

A gyaloglás igen népszerű azok körében, akik még csak játszanak a rendszeres sportolás gondolatával vagy csupán szeretnek a természetben, szabad levegőn elmerülni a gondolataikban és átmozgatni a végtagjaikat. Ebben a posztban azoknak adok tippeket, akik hatékonyan akarnak gyalogolni, sportként választották ezt a tevékenységet.

Még kevesen ismerik Magyarországon, de a világon már rengetegen űzik a tenisz és fallabda keresztezéséből született sportot: a Padel-t.

Jóga kisokos

2021.04.07

Nem tudod, hogy milyen jógatípus illik hozzád? Íme egy kis segítség!

Az alvás elengedhetetlen a testünk és lelkünk egészségéhez. A kutatók szerint 18-64 év közötti felnőtteknek napi 7-9 óra pihentető alvásra van szüksége.

Kíváncsi vagy a Pilates alapjaira? Érdekelnek a leghatásosabb alapgyakorlatok? Akkor ebben most segítek Neked! Töltsd le ingyenesen a most elkészült Ebookomat, és gyakorolj otthon, kényelmesen.

Szinte mindannyian tapasztaltunk már egy intenzívebb edzés vagy fokozott terhelés után fél vagy egy nappal, hogy egyes izmainkban fájdalom keletkezik. Ilyenkor nem csupán a kellemetlen érzés okozhat problémát, hanem a duzzadás is, illetve észrevehetően kevésbé tudjuk mozgatni az érintett területet. A legtöbb esetben szerencsére enyhék a tünetek és...

Az életmódváltás sosem egyszerű, előfordulhat, hogy többször fel akarjuk adni, vagy elszáll a motivációnk. Ebben a posztban tanácsokat szeretnék adni azoknak, akik még nem találták meg azt a mozgásformát, amelyet magukénak éreznek, és élvezettel végezhetnek, illetve leírom, mire érdemes figyelni a kezdetekben.


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!